Voľné pracovné miesta v Hoteli Partizán

Nedarí sa ti nájsť si prácu alebo jednoducho hľadáš zmenu? Pridaj sa do tímu HOTELA PARTIZÁN, s. r. o.. Svoj životopis spolu s krátkym motivačným listom pošli na adresu: personalne@partizan.sk 

Zamestnanecké výhody, benefity

Práca v stabilnej a etablovanej spoločnosti
Zaujímavé motivačné benefity
Priestor pre sebarealizáciu a odborný rast
Odborné vzdelávanie
Prístup na internet
Odmeny, sociálny program
Ubytovanie v zamestnaneckej ubytovni
Možnosť zamestnania partnera a pridelenie samostatného bytu
Možnosť využívania hotelových služieb
Rekondičné pobyty v SR

Nižšie nájdete voľné pracovné pozície.

VOĽNÉ PRACOVNÉ POZÍCIE 

KUCHÁR - GASTRONÓM

Druh pracovného pomeru: plný úväzok
Termín nástupu: ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1300 - 1500 EUR/mesiac
od 1000,- EUR plus prémia, ohodnotenie percentom z mesačného obratu 200-500 EUR mesačne v závislosti od skúsenotí a schopností

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Ukáž nám svoje nadšenie pre vytváranie gastronomických zážitkov. Príď do srdca prírody spoznať našu kuchyňu a naučiť nás niečo nové. Priprav pre hostí jedlá na ktoré nikdy nezabudnú. Zaži na vlastnej koži prípravu a výdaj 200 porcií chutných a oku lahodiacich jedál pre dôležitý kongres.

Čo je tvojou náplňou práce?
- Zabezpečenie dennej prevádzky kuchyne
- Zodpovednosť za kvalitu podávaných jedál
- Príprava jedál pre slávnostné formy stolovania
- Sledovanie nových trendov v gastronómii a gastrotechnike a ich aplikácia v praxi
- Sledovanie zásob a ekonomické narábanie so surovinami
- Zodpovednosť za zverený majetok

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: stredoškolské bez maturity/stredoškolské s maturitou v odbore kuchár, gastronómia
Ostatné znalosti: Skladové hospodárstvo - základy 
Prax v odbore:  Vítaná
Osobnostné predpoklady a zručnosti:
- Pozitívny prístup k práci
- Vysoké pracovné nasadenie
- Odbornosť, zodpovednosť, flexibilita,
- Samostatnosť, kreativita, komunikatívnosť,
- Príjemný vzhľad a vystupovanie,
- Zvládanie stresových situácií a práca pod tlakom
- Znalosť cudzieho jazyka je vítaná

ČAŠNÍK, BARMAN, SERVÍRKA

Druh pracovného pomeru: plný úväzok
Termín nástupu: ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
850 - 1 200 EUR/mesiac
od 650,- EUR + prémia od 200 do 500 EUR v závislosti od skúseností a schopností

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Si umelec, ktorý vytvorí pre hostí gastronomické vystúpenie? Postaráš sa o nich tak, že nebudú chcieť od nás odísť?
Tak nám to príď ukázať!

- obsluhovanie zákazníkov v strediskách hotela Partizán****
- dodržiavanie štandardov stanovených gastronomickými pravidlami obsluhy hostí a zásad stolovania
- komplexná starostlivosť o zákazníka (poskytovanie servisu pri výbere jedál a nápojov).
- hmotná zodpovednosť za zverený tovar, materiál a inventár
- práca s ERP v programe Food 600

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: stredoškolské bez maturity/stredoškolské s maturitou v odbore reštauračné služby, hotelierstvo
Jazykové znalosti: Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1) alebo Nemecký jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Ostatné znalosti: Pokladňa - základy; Microsoft Word - základy; 
Pozícia je vhodná pre absolventa:  Áno
Osobnostné predpoklady a zručnosti:
- Odborná prax je vítaná
- Príjemný vzhľad a vystupovanie
- Pozitívny prístup k práci
- Komunikačné schopnosti a orientácia na zákazníka
- Samostatnosť, kreativita, flexibilita
- Zodpovednosť a zvládanie náročných akcií
- Znalosť iného cudzieho jazyka a barmanský kurz je vítaná

Hľadáme šikovných a schopných odborníkov, ktorí chcú byť prínosom pre náš hotel, ktorí sú ambiciózny, dôverujú svojim znalostiam a skúsenostiam a týmto všetkým prispejú k maximálnej spokojnosti našich klientov.

 

CUKRÁR

Druh pracovného pomeru: plný úväzok
Termín nástupu: ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 000 - 1 200 EUR/mesiac
od 800,- EUR plus mesačná prémia od 200 - 500 EUR v závislosti od skúseností, praxe, ochoty, kreatívnosti...

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Si umelec, ktorý vytvorí výstavu nie len krásnych ale aj chutných zákuskov?
Pečieš tak, že hostia budú chcieť poznať ,,tajomstvo" tvojich receptov?
Chceš do sveta gastronómie priniesť niečo nové?

Zabezpečenie dennej prevádzky cukrárne
- Zodpovednosť za kvalitu podávaných cukrárenských výrobkov
- Príprava cukrárenských výrobkov pre slávnostné formy stolovania
- Sledovanie nových trendov v gastronómii a gastrotechnike a ich aplikácia v praxi
- Sledovanie zásob a ekonomické narábanie so surovinami
- Zodpovednosť za zverený majetok

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: stredoškolské bez maturity/stredoškolské s maturitou v odbore Gastronómia, reštauračné služby
Počet rokov praxe: 3
Osobnostné predpoklady a zručnosti:
- Vyučený v odbore s min. praxou 3 roky
- Pozitívny prístup k práci
- Vysoké pracovné nasadenie
- Odbornosť, zodpovednosť, flexibilita,
- Samostatnosť, kreativita, komunikatívnosť,
- Príjemný vzhľad a vystupovanie,
- Zvládanie stresových situácií a práca pod tlakom
- Znalosť cudzieho jazyka je vítaná

X