Üdülés gyerekekkel a Hotel Partizán-ban

TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ GYEREK ÉS CSALÁDBARÁT LÉTESÍTMÉNY VAGYUNK

Szolgáltatásaink alapján, melyeket gyerekeknek és családoknak nyújtunk, névtelen értékelésben sikerült 5 csillagot szereznünk és tanúsítványt az Anyaközpontok Szövetségétől, amely besorolt bennünket a „Gyerek és családbarát létesítmények“ közé.
Az Anyaközpontok Szövetség „Jöjjön be a gyermekkel“ nevezetű kampányának célja propagálni azokat, akik megértéssel vannak a gyerekek, azok családja és sajátos szükségleteik iránt. „Értékeljük azokat, akik lehetővé teszik az anyasági szabadságot merítő szülőknek, hogy teljes értékűen és korlátozások nélkül éljék át ezt az időszakot.“

GYERMEKMEDENCE FERDY HANGYA

Gyermekbarát szállodánkban gyerkőcei elfoglalják magukat. Hangyák, méhecskék, bogárkák, lepkék – ez csöppségeink világa, akiknek lelkecskéje örvendezni fog az ártatlan mesék gyöngéd történetei hallatán. Ugyanis pontosan így élik át történeteiket a Hotel Partizán legkisebb vendégei, mivel a szálloda Ferdy hangya mesevilágába röpíti őket, ahol egy kis gyerekmedence bújik meg. A Hotel Partizán rendelkezik medencével, ahol vízi attrakciókat és nyugágyakat találhat. Hagyja csemetéit élvezni Ferdy hangya vízi világát a Nature Wellness Center Aqua & Kids részlegén és helyezze magát kényelembe az anyukáknak kialakított pihenőhelyek övezetében.

 

 

 

 

 

 

FERDY HANGYA HANGYABOLYA

Gyerekek számára kialakított üdülési programjainkba rendszeresek az újdonságok. Bemutatjuk Önnek legújabb családtagunkat – Ferdy Hangya hangyabolyát.
Önnek, kedves vendégeinknek és egyúttal a Tále Bástya látogatói számára hoztuk létre. Keletkezése nemcsak abból adódott, hogy egy újabb attrakciót kínáljuk a szálloda területén, hanem elsősorban a gyerekek és a természet iránti szeretetből fakadt. Az volt a célunk, hogy Ön is részévé válhasson szállodánk mesebeli világának az erdőben és egyúttal az erdőnek szállodánkban.
Figyelmeztetés: A hangyaboly 3 éves kortól alkalmas a gyerekeknek felnőtt személyek jelenlétében és saját felelősségre használható.

GYEREKSAROK

A szállodában három gyereksarok található: az első a lobby csarnok része, közelében internet-sarok van kialakítva Lenovo számítógéppel. A következő a szálloda éttermében kapott helyet, ehhez gyerek ülőhelyek is tartoznak felszereléssel a legkisebb szakácsok számára. Harmadik gyereksarok a sorozatból a Tále Bástya élmény étterméhez tartozik csúszdával és mászókával együtt. 

GYERMEK ANIMÁCIÓS KÖZPONT

Az év bizonyos időszakaiban a szálloda kongresszusi központját különleges térséggé alakítjuk – gyermek animációs központtá, ahol gyermekei trambulint, hintákat, mászókákat élvezhetnek, és természetesen teret kap a rajzolás, valamint alkotóműhelyek is. Hogy mely időszakban áll rendelkezésre ez az animációs központ, fel van tüntetve a konkrét Animációs programban konkrét időre.

AJAX FARM

Igazán csodálatos lovaglás közben megfigyelni az Alacsony Tátra környező természetének paradicsomi hatását, gyógynövények illatával átitatott természetes ózont, érezni hajunkban a szellőt és emellett aktívan kikapcsolódni. Ajax farmunk megszólítja úgy a felnőtteket, akik itt hátaslovakat találnak, mint a gyerekeket, akikre népszerű pónilovak várnak. Ezen kívül a kisgyerekek itt különböző háziállatokkal is találkozhatnak.