Téli sportok, alpesi sí, Ski Tále, síelés az Alacsony-Tátrában

Ha tartozik szerelmeseinek a téli sportok és az adrenalin, akkor lesz boldog, ha mi, a téli szezonban 2017/2018 látogatást.

A szálloda körül számos síközpontok kezdő, középhaladó, valamint a mester pálya és freeride zónákat. Jasna Chopok-juh csak "a sarkon". Ha szeretné kipróbálni a legkorszerűbb berendezések és az útvonalakat a versenyt a legjobb síelők a világ, ne habozzon. Hírek ebben a szezonban a dob egy új felvonó Krupová - Kosodrevina! Az üdülőhely transzfert, ami van, hogy Felső-Garam Region Card ingyenes. Sílécek és sícipők, hogy mentse a fűtött helyiség. A gyermekes családok készek animációk a pályán és sí iskolák és óvodák. Sífutás kedvelői tökéletesen ápolt körül SKI Tale.

 

SÍFUTÓPÁLYA

Cross-country circuit is OPEN. 
4 km long circuit at the golf course Gray Bear and 1 km circuit at the Little Bear academy is open. So far, the snow conditions did not allow us to prepare a track for you with a classic track.

NEW: evening cross-country skiing at 1 km artificially illuminated track at Little Bear during the days when Ski Tále will be in operation during evening skiing from 6:00 pm to 9:00 pm.
 
We ask the visitors not to go out of a significant cross-country track as it is located on the golf course and skiing out ot the track can result in the damage to the golf course.

You can find the maps in photogallery.

 

 


 

SNOWTUBING

 
Próbáljon ki egy snowtubing elnevezésű mókás aktivitást. Ez az érdekes téli sport a szánkózás modern változata, miközben a tubing pályáról való lesikláshoz gumikereket használ. Csúszkálhat egyedül, vagy a további résztvevőkkel együttesen láncot alkothatnak és így élvezheti ezt a nagyszerű szórakozást gyerekeivel, barátaival vagy kollégáival együtt. A snowtubing minden korosztálynak megfelelő. Kipróbálhatja a snowtubing-ot a SKI Tále síközpontban, amely megközelítőleg 1 km távolságban van a Hotela Partizán****-tól.  1 lesiklás ára 1,- € / 5 lesiklás ára 4,- €

 

 


 

SÍELÉS, ALPESI SÍ, SNOWBOARDING

Hideg, hósíkságok és tökéletes „porhó“, ezt minden télisportrajongó imádja – pontosan ilyen képet nyújtanak kiváló síelési feltételekről a sípályák és lejtők, melyeket a Hotel Partizán környéke kínál. Rugaszkodjon neki a 6 km hosszú sífutó pályának és élvezze a síelést, snowboardozást, vagy alpesi síelést kedve szerint.

A Hotela Partizán**** csomagjában rendelkezésére áll: sífelszerelés és snowboard megőrző, sícipők és snowboard cipők szárítása. 

 

 

 

 


Tegye változatosabbá tartózkodását a Hotel Partizánban szórakozással a behavazott lejtőn.

Válasszon a közeli pályák közül, amelyik Önnek leginkább megfelel:

Központ neveTávolság a Hotel PartizántólSípályák száma és hosszaSífelvonók és húzóliftek számaTengerszint feletti magasságKapacitásSípálya jellege - könnyűSípálya jellege - középnehézSípálya jellege – nehézÁr naponta / fő
Jasná, Chopok-dél (Jasná, Chopok juh)8 km41/49 km13/15900-2004 m n.m32 684 személy/óra1315632 - 39 €

Jasná, Chopok-dél (Jasná, Chopok juh)

Jasná Alacsony-Tátra, mint TOP központ Szlovákiában kitűnő feltételekkel a téli sportokhoz a Chopok északi és déli részén is végtelen lehetőségeket kínál aktivitásokhoz, szórakozáshoz és aktív pihenéshez. A sífelvonók és húzóliftek kapacitása 30 744 személy egy óra alatt. Modern hóágyú rendszer csaknem 26 km hosszúságban garantálja a havat minimum az év 5 hónapjában. Vad száguldozás szerelmesei is kiélvezhetik magukat a számos freerid zónában és a kiváló snow parkban Otupné-n.
A Chopok déli és északi oldalát korábban húzólift kötötte össze és 2012-től az összeköttetést 2 modern felvonó biztosítja. Alapállomása 900 m tengerszint feletti magasságban található és a központ legmagasabban fekvő pontja 2004 m t.f.m. magasságban fekszik, tehát a teljes szintkülönbség 1104 métert tesz ki.
SKI Tále1 km5/2,77 km6/0580-860 m n.m.4110 személy/óra13117 €

SKI Tále

A síszezon a központban decemberben kezdődik és márciusig tart. A SKI Tále központ területén 6 húzólift található, összkapacitásuk 4110 személy óránként. A lesiklópályák különböző nehézségi fokozata lehetőséget ad mind kezdőknek, mind tapasztalt síelőknek kihasználni a síközpont adta lehetőségeket.
Családoknak gyerekekkel lehetőségük nyílik gyerek sífelvonó és síóvoda használatára, melyek egyenesen a központ területén találhatók. Nagyon vonzó az esti síelés és a Tátra 1,5 km hosszú megvilágított pályával.
Snowboard kedvelőkre pedig vár 700 m karbantartott pálya és snowboard park BorderCross lehetőségével.
Sífutás rajongók is kedvüket lelhetik, ugyanis a központ területén 6,5 km karbantartott pálya áll rendelkezésre.
Vámosfalu (Mýto pod Ďumbierom)4 km7/4,5 km4/1598-898 m n.m3600 személy/óra34--22 €

Vámosfalu (Mýto pod Ďumbierom)

A síközpont alapállomása 598 m tengerszint feletti magasságban található és legmagasabban fekvő pontja 898 m t.f.m. magasságot ér el , tehát a teljes szintkülönbség 300 métert tesz ki. Legkiválóbb síelési feltételeket a központ decembertől márciusig kínál. A lesiklópályák teljes hossza 4,5 km.
A Vámosfalvai (Mýto pod Ďumbierom) központ területén 4 húzólift és egy drótköteles felvonó található, összkapacitásuk 3600 személy óránként. Könnyű és közepes nehézségű síterepek kombinációja megfelelő kezdő síelőknek, de ugyanakkor lehetőséget nyújt síelési technika tökéletesítésére is. Szülők gyerekekkel kihasználhatják a gyerek sífelvonót és síóvodát, melyek egyenesen a központ területén találhatók.
Čertovica20 km7/12 km5/0900 - 1145 m n.m3250 személy/óra151

Čertovica

A Čertovica Ski síközpont (900 - 1145 m n. m.) az Ördöglakodalma (Čertova svadba)északi lejtőin található az Alacsony-Tátra varázslatos téli környezetében. A Čertovica nyergen út vezet át, amely összeköti Liptót (Liptov) Felső-Garammal (Horehronie). Ha kiszáll a parkolókban az autóból, vagy szállodából, turistaházból érkezik, mindjárt a lesiklópályákon találja magát. A leglátogatottabb lejtőkön hóágyúk biztosítják a mesterséges havat. A síszezon átlagban 120 napos és december 15.-től április 15.-ig tart. Ez a síközpont ideális hely nemcsak síeléshez, de snownoardozáshoz is, valamint kiinduló hely sítúrákhoz, alpesi síeléshez. Ski centrum Čertovica sífutóknak is kínál karbantartott pályákat, mégpedig 5 és 20 km hosszúságban. A szlovákiai síközpontok osztályozása alapján ezt a központot három csillaggal értékelték (Minőségi jel***).

Fotogaléria

X
<