Animációs programok

Hungarian

Az ANIMÁCIÓS PROGRAM része vendégeink által megvásárolt.
 
E napok során gyermekeit a ViBa társaság animátorai fogják szórakoztatni. Többek között szórakozhatnak alkotó és kreatív műhelyekben, hancúrozhatnak sportaktivitások közben, szórakozásnak ott a vízi attrakciók és aqua dance a hotel medencéjében és nem fognak hiányozni a közkedvelt, játékokkal és versenyekkel gazdagított különböző témájú gyerek diszkók sem. A felnőttek szórakozásáról diszkó gondoskodik a sport & night bare Limbus-ban és tematikus esték sem fognak hiányozni a Panorama Restaurant vagy Tále Bástya étteremben. Sportolók is kedvüket lelik a MULTIFUNKCIONÁLIS SPORTCSARNOKBAN, ahol squash, tollaslabda, röplabda és egyéb sportok is űzhetők. 
 
Tökéletes pihenést élvezhet az egyedüli NATURE WELLNESS CENTER Ferdy hangya mesebeli vízi világában és a SÓS FORRÁSBAN tengeri vízzel. Széleskörű kínálatot készítettünk SPA Rituálékból, test, vagy arckezelésekből és balneo eljárásokból az újonnan megnyílt Napfényes SPA-ban.  Kipróbálhatja a HYDRAFACIAL MD műszeres kezelést, KOLAGENÁRIUM fiatalító újdonságot és az újonnan nyílt fitneszt. 
 Örömmel várjuk látogatását!

 
 

Megjegyzés: Sem a Hotel Partizán sem az animációs ügynökség animátorai nem felelnek a gyermek biztonságáért az animációs program keretén belül. A gyermek biztonságáért az animációs program folyamán egyedül a szülő felelős. 

 

AZ ANIMÁCIÓS PROGRAM A GALÉRIÁBAN TALÁLHATÓ 

Fotogaléria