Wellness

Farba kategórie: 
#923cd7

JEDINEČNÁ BIO KOZMETIKA v hotelom SPA

Tvárové a telové ošetrenia exkluzívnou kozmetikou

 

Neoddeliteľnou súčasťou Natur wellness centra  hotela Partizán****  je  exkluzívne SPA s telovými tvárovými procedúrami. Dôsledne vyberané produkty na ošetrenia zapadajú do konceptu „Hotel v lese, les v hoteli“  s tým, že v hoteli sa uprednostňujú výhradne  produkty založené na prírodnej báze.  

Slovak

5 dôvodov, vďaka ktorým si naše wellness obľúbite na celý život

1. PRÍRODE NA DOTYK

Koncept Nature wellness center vychádza z lesa, ktorý obklopuje Hotel Partizán****. Priamo z bazéna v Aqua & kids sa môžete vybrať do exteriéru na Horskú lúku a slniť sa na pohodlných ležadlách. Pri relaxovaní v odpočivárňach, tepidáriu, jacuzzi, Soľnom prameni, Lesnej saune aj Horúcej fínskej saune máte výhľad priamo na les a navyše, v panoramatickej relax zóne Vás bude upokojovať žblnkot Horských potôčikov. Zavrite oči a snívajte...

Slovak

Príbeh Nature wellness center

Wellness Hotela Partizán**** sa radí medzi jedno z najkrajších, aké môžete v našej krajine navštíviť. Ako sa formoval nápad s koncepciou „les v hoteli“ a prečo je vybudované tak, ako ho môžete dnes vidieť, sme sa porozprávali s riaditeľom Hotela Partizán**** Bc. Michalom Kičom.

 

Kedy sa zrodila myšlienka na vybudovanie nového wellness?

Slovak

Ako zabojovať s jarnou únavou?

Dni sa predlžujú, von sa začína oteplievať, no namiesto toho, aby vás to nabilo energiou sa cítite malátne a unavene. Zastihla aj vás jarná únava? Tento syndróm môže byť spôsobený zmenou biorytmu, či  nedostatkom pohybu, ktorý sme počas zimných mesiacov zanedbávali. Nie ste v tom určite sami - jarnou únavou každoročne trpí mnoho ľudí. Dnes vám poradíme, ako s ňou účinne zabojovať.

Slovak

Naberte novú energiu s Detox & Beauty days

Túžite opäť získať stratenú energiu, naštartovať svoj metabolizmus, prečistiť myseľ a zbaviť sa pár nadbytočných kíl? Pripravili sme pre vás skvelý wellness pobyt, z ktorého sa vrátite oddýchnutí, svieži a pripravení vyhrať boj s jarnou únavou.

Slovak

Výhody masáže

Ak si aj vy chcete dopriať skvelú masáž, stačí navštíviť náš hotel a vybrať si niektorú z našich masáží: partizan.sk/sk/lymfodrenaz-klasicna-reflexna-masaz

Slovak

Štýlový Valentín

Slovak

Aktívna dovolenka v Tatrách

Urobte trochu viac  ....

 

Každý z nás si pri slove dovolenka predstaví niečo iné. Vylihovanie na pláži alebo pri bazéne so skvelým drinkom, rôzne masáže, ničnerobenie a relax. Oddych od každodenných starostí a stresu. Takto si predstavuje dovolenku väčšina ľudí na Slovensku, ale aj na svete.

My Vám ukážeme aj inú možnosť trávenia dovolenky. Dovolenku v Tatrách trochu inak, stvorenú pre naše zdravie a telo.

Slovak
X