Cestovanie

Farba kategórie: 
#bb6ac8

NAPÍSALI STE NÁM

Slovenčina

Vianoce v hoteli

„Naozaj sa nájdu takí ľudia, ktorí chcú stráviť Vianoce na hoteli a nie doma?“ – túto otázku dostávame pomerne často. Ak čítate tento článok, pravdepodobne nad tým začínate uvažovať.

 

Štedrý večer na hoteli má svoje čaro. Ak sa obávate strohej, neosobnej atmosféry, kde sa stráca čaro toho intímneho rodinného kruhu, nie je to tak. Ako to docielime?

Napríklad dodržiavaním tradícií:

Slovenčina

10 najzaujímavejších miest, ktoré by ste rozhodne počas letnej dovolenky nemali obísť

Slovensko je krajinou neobmedzených možností. Turistické chodníky, cyklo trasy, hrady, jaskyne, technické pamiatky a mnoho ďalších atrakcií môžete objaviť aj počas letnej dovolenky v Hoteli Partizán****

Ktoré si vyberiete?

 

1. Sihla

Slovenčina

TOP 10 aktivít počas letnej dovolenky

O tom, že u nás sa nudiť nebudete, ste už iste počuli.
Čo si však vybrať z množstva aktivít, ktoré ponúkame?
Pripravili sme pre Vás 10 tipov na skvelé zážitky, ktoré by ste si v lete rozhodne nemali nechať ujsť ;-)

 

1. E-BIKE VÝLETY

Priamo v Hoteli Partizán**** si môžete vybrať z E-bikov značky Corratec a Rock Machine Blizzard  alebo z horských bicyklov a vydať sa na spoznávanie Nízkych Tatier. K dispozícii sú aj detské e-biky, detské sedačky a cyklovozík. Chcete viac?

Slovenčina

Pripravte sa s nami na zimu! Lyžovačka & Wellness pobyt už v predaji!

S Hotelom Partizán**** vás zima určite nepripravených nezaskočí! Využite skvelú ponuku zimných pobytov už dnes a užite si zábavu na svahu a oddych vo wellness počas nasledujúcej zimy.

Čo sme si pre vás pripravili na túto zimnú sezónu?

Slovenčina

3 zaručené rady, ako si zlepšiť náladu počas jesene

Jeseň nás môže milo prekvapiť krásnym babím letom, no aj upršaným a nevľúdnym počasím, ktoré mnohí z nás znášajú zle. Chytila vás jesenná melanchólia? Prečítajte si niekoľko zaručených rád, vďaka ktorým s apatiou rýchlo skoncujete.

1. Strávte viac času s priateľmi

Slovenčina

3 super tipy na jesennú dovolenku (aj s rekreačným poukazom)

Ak ste si nestihli poriadne užiť letné prázdniny, naša jesenná ponuka vás určite nesklame. Využite rekreačný poukaz od zamestnávateľa, objavte najkrajšie miesta na Slovensku a vychutnajte si neopakovateľné zážitky.

Ak máte na dovolenku len víkend

Slovenčina

3 horúce tipy pre letnú dovolenku vo dvojici

Chystáte sa užiť si luxus dovolenkového oddychu vo dvojici? Počas spoločne strávených chvíľ môžete toho vyskúšať omnoho viac, ako si myslíte. Pobyt pre dvoch v Hoteli Partizán**** sa určite stane jedným z vašich najkrajších zážitkov, stačí si len vybrať, aký typ dovolenky preferujete.

Dovolenka pre dokonalé zblíženie

Slovenčina

5 výhod dovolenky s deťmi v prírode

Rozmýšľate, aký typ dovolenky by prospel vašim deťom? Rodinný pobyt s deťmi v obklopení prírody nesie so sebou nesporné výhody. Dnes sme sa pozreli na 5 hlavných, o ktorých by ste mali určite vedieť.

Slovenčina

4 tipy, ako si naplánovať rodinnú dovolenku s deťmi

Letná rodinná dovolenka je časť roka, na ktorú sa tešíme snáď najviac. Aby vás nič nezaskočilo, prinášame vám niekoľko tipov, ktoré vám pri výbere tej správnej pomôžu.

Preskúmajte okolie

Slovenčina
X